Herstel en doorzaai Graszaad

€ 17,95
Inclusief belasting

Bent u op zoek naar de beste manier om uw gazon te laten herstellen? Bekijk dan gauw onze speciale graszaden met een hoog zelf herstellend vermogen, voor het snel herstellen van uw gazon.

kg - oppervlakte m²: 0,9 kg - 50 m²
0
Laatste items in voorraad

Herstel en doorzaai Graszaad

Een weelderig gazon is de droom van elke tuinliefhebber, maar kale plekken en beschadigingen kunnen het uiterlijk van je gazon verstoren. Gelukkig is er een effectieve oplossing: herstel en doorzaai graszaad. In deze tekst ontdek je waarom dit graszaad essentieel is voor het herstellen van kale plekken en het bevorderen van een gezond, groen gazon.

Waarom herstel en doorzaai graszaad?

Herstel en doorzaai graszaad is speciaal samengesteld om snel en doeltreffend kale plekken in je gazon te herstellen. Dit graszaad bevat een mix van snel ontkiemende grassoorten en voedingsstoffen die essentieel zijn voor een snelle en gezonde groei. Of het nu gaat om beschadigingen door intensief gebruik, droogte of andere factoren, dit graszaad biedt de nodige ondersteuning voor een snel herstel.

Gras herstellen en kale plekken aanpakken:

Het herstellen van gras en het aanpakken van kale plekken in je gazon is eenvoudig met herstel en doorzaai graszaad. Begin met het verwijderen van dood gras en losse grond op de kale plekken. Breng vervolgens het herstel en doorzaai graszaad gelijkmatig aan, bij voorkeur in het voorjaar of najaar wanneer de bodemtemperaturen ideaal zijn voor kieming. Geef de ingezaaide plekken regelmatig water om een optimale groeiomgeving te creëren. Binnen enkele weken zal je zien hoe je gazon zich herstelt en transformeert in een groen tapijt. 

Kale plekken gazon herstellen

Kale plekken in je gazon kunnen ontstaan door verschillende factoren, waaronder intensief gebruik, schaduw, of extreme weersomstandigheden. Herstel en doorzaai graszaad is speciaal ontworpen om deze kale plekken snel en effectief te herstellen. De grassoorten in dit graszaad zijn geselecteerd op hun vermogen om snel te kiemen en zich aan te passen aan verschillende groeiomstandigheden, waardoor je gazon snel weer dichtgroeit.


Samenstelling Herstel en doorzaai Graszaad:
100% Engels raaigras

Dosering:
18gr/m2.

Zaaiperiode:
Maart t/m oktober

Gebruik: 
1. Verdeel het graszaad in 2 delen.
2. Strooi de ene helft in de lengterichting.
3. Strooi de andere helft in de breedterichting.
4. Stamp de grond stevig aan.
5. Geef de grond voldoende water.

Voor het beste resultaat:
Graszaad kiemt het beste als de bodemtemperatuur boven de 10 graden ligt.
De eerste weken goed vochtig houden. Maai voor het eerst als het gras 8-10 cm hoog is met de machine op de hoogste stand.

Informatie

Soort
Graszaad
Toepassing
Gazon

Specifieke referenties

ean13
6096052785709

Herstel en doorzaai Graszaad

€ 17,95

Advies nodig?
Wij helpen je graag!