Filteren op

Beschikbaar

Prijs

  • € 10,00 - € 17,00

Toepassing

Kunstmest

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Active filters

Gazon Booster

Geeft je gazon een ware groei boost voor een mooie dichte en donkergroene grasmat.

Prijs € 12,95

Kalium Boost

Kalium tuinmest is een essentieel element voor een gezonde groei van planten en een...

Prijs € 14,95

Easy Garden

Een langwerkende meststof met een werkingsduur van wel 120 dagen. 

Prijs € 16,95

Perfect Green Kieseriet

Geeft je gazon en planten snel een diep groene kleur.

Prijs € 12,95

Unimix 12-10-18

De bekende alleskunner met hoog gehalte Kalium voor betere wortelgroei.Kunstmest speelt...

Prijs € 12,95
  • Nieuw

Unimix 15-15-15

Een echte alleskunner optimaal voor de groei en bloei van je planten en gazon.Unimix...

Prijs € 12,95

Kalk+MgO: Gazonmest met Kalk en Magnesium

Een groen en weelderig gazon is de droom van elke tuinliefhebber. Om een gezonde...

Prijs € 10,95

Kunstmest voor het gras

De natuurlijke groei van je gazon kan soms wel wat hulp gebruiken. Net zoals wij voeding nodig hebben om te groeien, hebben planten dit ook nodig. Door je gazon te voeden met het beste kunstmest zorg je er niet alleen voor dat het gras beter groeit, maar ook een hogere weerstand opbouwt en daardoor minder vatbaar is voor ziekten en plagen. Wil je het beste voor je gazon? Ga dan voor kunstmest voor het gras van Tuinvoer.nl!

Welke kunstmest is het beste voor mijn gazon?

Kunstmest bevat essentiële voedingsstoffen zoals stikstof, fosfor en kalium, die direct op het gras inwerken en de groei stimuleren. De samenstelling van deze voedingsstoffen in kunstmest is van cruciaal belang. Het kiezen van de beste kunstmest voor jouw gras hangt af van de behoeften van je gazon en de situatie van de bodem. Wij staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de beste kunstmest voor je gazon. Wil je de weerstand van je gazon versterken? Onze IJzersulfaat verhoogt de weerstand en werkt daarnaast ook nog eens aan het verwijderen van mos. Ideaal als je het ons vraagt!

Wanneer moet ik kunstmest op mijn gazon gebruiken?

Bij het gebruik van kunstmest voor je gras is het het beste om af en toe een beetje kunstmest te strooien. Het is vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste hoeveelheid kunstmest gebruikt. Als er een te grote hoeveelheid kunstmest bij de wortels komt, bestaat er de kans dat de wortels ‘verbranden’. Heb je behoefte aan vragen of advies? Onze klanten vertrouwen op ons niet alleen voor het leveren van de beste kunstmest voor het gazon, maar ook voor waardevol advies en ondersteuning. Kijk gerust naar onze Tips & Advies, of neem contact met ons op. Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 06:00 tot 22:00 bereikbaar via Whatsapp.

Waarom kunstmest kopen bij Tuinvoer.nl?

Bij Tuinvoer.nl begrijpen we het belang van hoogwaardige kunstmest voor het voeden en versterken van je gazon. Ons assortiment biedt alles wat je nodig hebt om je tuin tot bloei te brengen, rechtstreeks vanuit onze online winkel. Op Tuinvoer.nl kun je gemakkelijk kunstmest online bestellen en zelf aan de slag gaan in je tuin.

Advies nodig?
Wij helpen je graag!