Verzendkosten

Hieronder vind je een overzicht van onze verzendkosten.

     PostNL (Nederland en België)      

Nederland

   Bestelling vanaf € 60,-  Gratis
   Bestelling onder € 60,-         € 4,95


België

   Bestelling vanaf € 60,-  Gratis
   Bestelling onder € 60,-         € 6,95


Levertijd

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!
Bij artikelen met een langere levertijd, staat dit altijd aangegeven. Je pakket wordt in 1 keer verstuurd. Bestellingen na vrijdag 16:00 uur, zaterdag en zondag worden op maandag verzonden.


Retourbeleid

Toch niet helemaal tevreden? Natuurlijk mag je je bestelling (deels) retourneren. Hieraan zitten wel een aantal voorwaarden verbonden:

U heeft het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.
Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tuinvoer.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De retourkosten zijn voor de koper en bedragen €6,25. Via onderstaande link kun je eenvoudig je retour aanmelden en betalen voor de verzendkosten.


Je kunt je retour als volgt aanmelden:


1. Ga naar https://tuinvoer.myparcel.me/, vul hier uw barcode(van het ontvangen pakket) en postcode in.
2. Klik op Retourlabel downloaden.
3. Verpak de producten zorgvuldig, print het label en plak het retourlabel op de doos.
4. Lever je retour binnen 14 dagen in bij een PostNL-punt.

Na ontvangst controleren wij je retour en storten we het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug op je rekening.

Uiteraard snappen we dat gratis verzending en retourneren heel erg fijn is. Maar vergeet niet dat het wel kosten zijn die worden gemaakt. We vinden het niet erg om die kosten deels op ons te nemen, of bij een bestelling boven de €60,- zelfs helemaal. We hopen dan ook op je begrip.

Advies nodig?
Wij helpen je graag!